Sklepy Godne Zaufania dbają o bezpieczny pod względem prawnym handel internetowy w Polsce

Kraków, 6 maja 2013 – Ogólnoświatowy boom w branży e-commerce nie zatrzymuje się przed Polską. Przeciwnie – polski handel internetowy zdobywa coraz większy zasięg i odnotowuje wysoki wzrost.

Wraz z rosnącą liczbą sklepów internetowych i ich klientów wzrasta w Polsce potrzeba, żeby handel internetowy był bezpieczny pod względem prawnym. Zapwenić to chcą Sklepy Godne Zaufania, których prawnicy specjalizujący się w prawie internetowym wystawiają teksty prawne dla polskich sklepów, platform i stron internetowych.

„Naszym celem jest, poprzez naszą szeroką ofertę tekstów prawnych, w znacznym stopniu przyczynić się do bezpiecznego i transparentnego handlu internetowego w Polsce” wyjaśnia Dominika Cieślak, prawnik Sklepów Godnych Zaufania.

Sklepy Godne Zaufania oferują właścielom sklepów internetowych, którzy prowadzą działalność wyłącznie w Polsce lub wyłącznie na polskim rynku, aktualne teksty prawne, takie jak regulamin, nota prawna i informacje o prawie do odstąpienia od umowy. Za te indywidualnie sporządzone teksty prawne Sklepy Godne Zaufania przejmują w pełni odpowiedzialność i reprezentują swoich członków w przypadku dotyczących tych tekstów skarg i pozwów oraz wszczęcia postępowania. W zależności od wybranego pakietu usług sprzedawcy online i właściciele stron internetowych otrzymują dodatkowo usługi makretingowe oraz wsparcie e-mailowe i telefoniczne.

Profil Sklepów Godnych Zaufania

Sklepy Godne Zaufania są dostawcą usług w zakresie sporządzania tekstów prawnych dla polskiego handlu. Aby długofalowo wspierać handel międzynarodowy Sklepy Godne Zaufania są członkiem etailer Association, europejskiego stowarzyszenia wspierającego i broniącego interesów sprzedawców online z obecnie ponad 22 tys. chronionych witryn internetowych. Sklepy Godne Zaufania gwarantują poprzez swoje różnorodne pakiety usług i wyspecjalizowanych prawników kompleksową ochronę prawną w formie bezpiecznych pod względem prawnym tekstów prawnych dla właścicieli zarówno sklepów internetowych, jak i sklepów na platformach i stron internetowych.

z powrotem

naciśnięcie